ماسطفی

طرز تهیه ماسطفی بسیار خوشمزه و اذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🚩نمک به مقدار لازم

🚩زردچوبه ۲ قاشق چای خوری

🚩روغن ۶ قاشق سوپ خوری

🚩کشک ۱ پیمانه

🚩نخود ۸۰ گرم

🚩برنج ۲۰۰ گرم

🚩پیاز ۱ عدد

🚩گوشت ۵۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرف مناسبی مقداری روغن ریخته و گوشت و نخود را كمی تفت میدهیم و بعد به همراه آب آنها را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند.

🔹برنج را كه از دو ساعت قبل بدون نمك خیس كرده‌ایم به گوشت اضافه می‌كنیم تا برنج در گوشت كاملا حل شود.

🔹كشك و كمی نمك را به آش اضافه كرده و می‌گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

🔹سپس آش را در ظرف ریخته و روی آن را با زردچوبه كه در روغن كمی تفت داده‌ایم، تزیین می‌كنیم.

💡سایر نکات

🔸حتما نخود را از شب قبل در اب خیس كرده و آب آن را خداقل ۳مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.

🔸بهتر است كشك را چند دقیقه داخل میكسر یا مخلوط كن بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

🔸این آش بهتر است با نان خشك سرو شود.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *