نوشته های جدید

ماسطفی

طرز تهیه ماسطفی بسیار خوشمزه و اذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🚩نمک به مقدار لازم

🚩زردچوبه ۲ قاشق چای خوری

🚩روغن ۶ قاشق سوپ خوری

🚩کشک ۱ پیمانه

🚩نخود ۸۰ گرم

🚩برنج ۲۰۰ گرم

🚩پیاز ۱ عدد

🚩گوشت ۵۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرف مناسبی مقداری روغن ریخته و گوشت و نخود را كمی تفت میدهیم و بعد به همراه آب آنها را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند.

🔹برنج را كه از دو ساعت قبل بدون نمك خیس كرده‌ایم به گوشت اضافه می‌كنیم تا برنج در گوشت كاملا حل شود.

🔹كشك و كمی نمك را به آش اضافه كرده و می‌گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

🔹سپس آش را در ظرف ریخته و روی آن را با زردچوبه كه در روغن كمی تفت داده‌ایم، تزیین می‌كنیم.

💡سایر نکات

🔸حتما نخود را از شب قبل در اب خیس كرده و آب آن را خداقل ۳مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.

🔸بهتر است كشك را چند دقیقه داخل میكسر یا مخلوط كن بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

🔸این آش بهتر است با نان خشك سرو شود.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این مطلب و در این بخش از آشپزی ایرانی برای شما عزیزان آورده ایم.

پتاژ لبو و لوبیاسفید

طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیاسفید بسیار خوش طعم و عالی که در ادامه آن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *