صفحه اصلی / سوپ و آش / حلیم گندم
طرز تهیه حلیم گندم بسیار لذیذ و خوشمزه ....

حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم بسیار لذیذ و خوشمزه ….

✏️مواد لازم برای۵ نفر :

🚩پیاز ۱ عدد

🚩گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم

🚩گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم

🚩شکر به مقدار لازم

🚩روغن به مقدار لازم

🚩نمک و دارچین به مقدار لازم

♨️طرز تهیه:

🔹ابتدا گندم را از روز قبل خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه میدهیم حلیم كمی بپزد.

🔹در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میكنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمك به گندم اضافه میكنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد.

🔹مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است. بعد از مدت ذكر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید كمی سرد شود.

🔹اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط كن ریخته یا از صافی رد كنید (مخلوط كن بهتر است)حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید

🔹بقیه گوشت را رشته رشته كرده و به حلیم اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری كره یا روغن را داغ كرده و مقداری دارچین به آن اضافه كنید و اگر حلیم را با شكر میخورید مقدار بسیاركمی شكر هم به آن اضافه كنید و روی حرارت كمی هم بزنید تا حلیم شما كشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیقتد!

 

💡سایر نکات

گندم را به صورت پوست كنده و سفید و سالم انتخاب كنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید.

میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید كه در این صورت زمان كمتری برای كشدار شدن غذا نیاز دارید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *