نوشته های جدید

لپیجا نان بوسنی

طرز تهیه لپیجا نان بوسنی در ادامه مطلب….

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🚩مخمر نان ۲۱ گرم

🚩آرد ۲٫۵ فنجان

🚩نمک ۱ قاشق چای خوری

🚩شیر گرم ۲ قاشق غذا خوری

🚩آب گرم ۱ فنجان

🚩شکر ۱ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه:

🔹شیر و آب و شکر و مخمر را باهم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مخمر فعال شود. در یک کاسه ی بزرگ ۲ فنجان آرد و نمک را باهم مخلوط کنید و زمانی که مخمر شما فعال شد آن را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و روی خمیر را بکشید و ۱ ساعت اجازه دهید تا خمیر بیاید و پف کند، جهت جلو گیری از چسبندگی خمیر کمی آرد به آن بپاشید.

🔹پس از ۱ ساعت خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید، جهت جلو گیری از چسبندگی خمیر از آرد اضافی استفاده کنید، بعد از اینکه ۵ دقیقه ورز دادید دوباره روی خمیر را بکشید و ۲۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا خمیر پف کند.

🔹در این مدت ۲۵ دقیقه فر را روی دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت یا ۲۰۵ درجه ی سانتی گراد قرار داده و روشن کنید. بعد از اینکه خمیر پف کرد دوباره آن را ورز دهید و به شکل قرص نان در بیاورید سپس کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر نان را به مدت ۱۵ دقیقه در درون فر قرار دهید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پنکیک با مغز سیب

طرز تهیه پنکیک با مغز سیب بسیلر خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی...

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *