نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / ته چين هويج ايرانى

ته چين هويج ايرانى

طرز تهیه ته چين هويج ايرانى بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی امروز….

✏️موادلازم:

🔸هويج         ٥٠٠ گرم

🔸پياز        ٤الى٥عدد

🔸ماست      ٤٠٠ گرم

🔸گوشت      ٤٠٠ گرم

🔸تخم مرغ          ٣عدد

🔸زعفران       ١استكان

🔸زرشك          ٣ق.غ

🔸شكر           ٢ق.غ

🔸رب انار       ٢ق.غ

🔸زيره سبز        ١ق.م

🔸برگ بو       ٣الى ٤عدد

🔸سير           ٣حبه

♨️طرز تهيه:

🔹ابتدا گوشت،سير،پياز وآب را در قابلمه ريخته و ميپزيم. برنج از قبل خيس كرده و كمى نمك ريخته تابجوشد و بعد آبكش مى كنيم. برنج آبكش شده در ظرفى ريخته وگوشت پخته شده را كنارمى گذاريم.

🔹در تابه پياز خردكرده را سرخ مى كنيم بعد هويج خلال شده را ريخته كمى تفت داده سپس كمى زعفران،شكر،نمك،فلفل را مى ريزيم و باهم تفت مى دهيم سپس زيره،زرشك،رب انار وگوشت پخته شده را اضافه مى كنيم و باهم مخلوط مى كنيم.

🔹در ظرفى ماست،تخم مرغ و زعفران را مى ريزيم و كاملاً همزده تا يكدست شود بعد نصف برنج را باكمى نمك مى ريزيم و هم مى زنيم در تابه كمى روغن ريخته برنج زعفرانى را اضافه كرده و صاف مى كنيم بعد مايع را ميريزيم و پخش كرده در مرحله آخر برنج سفيدراريخته و برگ بو راروى برنج چيده درب تابه را گذاشته در شعله كم ميزاريم تا آماده سرو شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

رب پلو

طرز تهیه رب پلو خوشمزه و لذیذ که بیستر باب میل بچه ها میباشد در ادامه مطلب ....

خورش قارچ و گوشت

طرز تهیه خورش قارچ و گوشت بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *