نوشته های جدید
صفحه اصلی / کباب ها / کباب خلیج فارس

کباب خلیج فارس

طرز تهیه کباب خلیج فارس بسیار لذیذ و خوشمزه در ادامه مطلب…

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸گوشت راسته گوسفند   ۴۰۰ گرم

🔸پیاز   ۲ عدد

🔸فلفل قرمز    به مقدار لازم

🔸جعفری (ساطوری شده)  ۱۰۰ گرم

🔸زرشک   ۱۰۰ گرم

🔸گردو    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا گوشت را چرخ کرده و خوب ورز میدهیم و پیاز را جداگانه رنده زده یا چرخ میكنیم و بعد از گرفتن آب آن را با گوشت خیلی خوب ورز میدهیم و ادویه و سایر مواد را اضافه میكنیم و در صورت تمایل كمی گردو را چرخ كرده و به مواد اضافه میكنیم.

🔹مواد را حدودا نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم و روی آن را با یك نایلون میپوشانیم و بعد دوباره ۱۵دقیقه به خوبی ورز میدهیم و پس از آن به سیخ كشیده و كباب میكنیم.

🚩سایر نکات

🔸چربی گوشت شما نباید زیاد باشد چون باعث میشود مواد از سیخ بریزد. این غذا در جنوب ایران بدون برنج سرو میشود. اگر دوست دارید این غذا را در تابه سرخ كنید. نیازی به سرخ كردن زرشك نیست آن را بشویید و پس از رد كردن از آبكش به مواد اضافه كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب را حتما حتما امتحان کنید.

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص

مواد لازم برای كباب تركی :  گوشت چرخ كرده ۵۰۰ گرم پياز ريز خرد شده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *