صفحه اصلی / ترشی ها / ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان بسیار خوشمزه در کنار غذاهای ایرانی بی نظیر است.

✏️مواد لازم

🔸بادمجان   ۳ کیلوگرم

🔸سیر   ۳ بوته

🔸سرکه   ۲ لیوان

🔸نعنا خشک، پودر گلپر، نمک    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹بادمجان‌ها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجان‌ها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجان‌ها که نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.

🔹نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجان‌ها اضافه کنید. ظرفی که می‌خواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.

🔹هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر می‌خواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجان‌ها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.

🔹در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از ۳ روز ترشی آماده می‌شود.

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *