پلو چکدرمه

طرز تهیه پلو چکدرمه که این غذا جزو غذاهای بسیار معروف و پر طرفدار ترکمن ها و گلستانی هاست .

✏️مواد لازم برای۷ نفر

🔸برنج   ۶ پیمانه

🔸پیاز   ۲ عدد

🔸گوشت خورشتی   ۵۰۰ گرم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸روغن   ۱ پیمانه

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا مقداری روغن را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگ آن برگردد.

🔹پیاز را خرد كرد و به آن اضافه میكنیم تا طلایی شود، رب گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و بعد از كمی تفت دادن به آن آب می‌افزاییم تا گوشت در آب پخته شود. برنج را شسته و به آب و گوشت اضافه می‌كنیم.

🔹مانند پخت كته این غذا را دم می‌كنیم باید در طول این مدت تا زمانی كه برنج آب دارد آن را هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. سپس حرارت را كم كرده در قابلمه را می‌گذاریم تا غذا آماده شود.

🔹توجه داشته باشید نمك، فلفل را وقتی گوشت پخته شد همراه با برنج شسته شده به مواد اضافه می‌نماییم.

🚩سایر نکات

🔸اضافه كردن مقداری زعفران این پلو را لذیذ تر میكند . بهتر است این غذا را با روغن حیوانی یا كره طبخ كنید. مقدار آب باید ۱٫۵ برابر هر پیمانه برنج باشد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *