صفحه اصلی / دسر / پای بادام زمینی

پای بادام زمینی

طرز تهیه پای بادام زمینی  بسیار خوشمزه و عالی حتی مناسب برای مجالس و میهمانی ها خاص در ادامه مطلب….

✏️مواد لازم

🔸بیسکویت (بیسکوییت کرم دار کاکائویی)   ۱۶ عدد

🔸کره (آب شده)  ۵۰ گرم

🔸خامه‏ (پر چرب)   ۲۳۵ گرم

🔸پودر شکر   ۲۲۵ گرم

🔸پنیر خامه ای (له شده)   ۲۴۰ گرم

🔸کره بادام زمینی   ۲۵۰ گرم

🔸وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بیسکوییت ها را آماده کنید.  به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید

🔹 سپس کره آب شده را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کنید. بیسکوییت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.

🔹سپس مخلوط بدست آمده را بین ۵ ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.

🔹حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است. پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.

🔹سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

🔹سپس مواد را بین ۵ ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل ۳ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

🔹در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *