نوشته های جدید
طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و لذیذ در آشپزی ایرانی امروز...

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و لذیذ در آشپزی ایرانی امروز…

✏️مواد لازم:

🚩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

🚩سیب زمینی آب پز۳ عدد

🚩پیاز۱ عدد

🚩جعفری۳ قاشق غذاخوری

🚩نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی

🚩نان لواش ۶ عدد

♨️طرز تهیه سمبوسه :

🔸پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید) و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد .سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم.

🔹در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید. نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم (در بالا طرز پیچیدن نان سمبوسه نشان داده شده ).در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.

🔸برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید. همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطرمی شود.(تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری) با ۶ عدد نان لواش، ۱۸ عدد سمبوسه درست می شود. این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.

🔹نکته : مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن خشک نشود. برای این منظور می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پیتزا قالبی

طرز تهیه پیتزای قالبی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی …

ساندویچ بادام زمینی و موز

طرز تهیه ساندویچ بادام زمینی و موز بسیار خوشمزه مناسب برای میان وعده بچه های در حال رشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *