صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / نان آچما ترکیه

نان آچما ترکیه

طرز تهیه نان آچما ترکیه بسیاز لذیذ و خوشمزه

✏️مواد لازم برای۱۲ نفر:

🚩مایه خمیر فوری ۲ قاشق چای خوری

🚩آرد سفید ۴,۱/۲ پیمانه

🚩نمک ۱ قاشق چای خوری

🚩شکر ۱/۳ پیمانه

🚩شیر گرم ۱ پیمانه

🚩آب گرم ۱/۲ پیمانه

🚩کره نرم ۵۰ گرم

🚩روغن مایع ۱/۳ پیمانه

🚩تخم مرغ سفیده و زرده جدا ۲ عدد

🚩تخم مرغ (زرده) و دانه کنجد سیاه و سفید(اختیاری) برای روی نان به مقدار لازم

♨️طرز تهیه:

🔹در یک کاسه متوسط ​​شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاد.

🔹آرد رو ۳ مرتبه به خوبی الک کنید تا سبک بشه. سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر ریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کنین و با دستتون مخلوط کنین و ۱۰ دقیقه ورز بدین .

🔹ظرف مناسبی رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و روش رو با یه پارچه نم دار بپوشونید و خمیر رو حدود ۲ ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه .

🔹حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین.

🔹روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و روش رو کنجد ،سیاهدانه و … بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه.

💡سایر نکات

🔸در صورت تمایل بین خمیر کرم (کاستارد یا هر نوع دلخواه)قرار دهید.

🔸از این خمیر میتوان برای تهیه پیتزا یا سمبوسه هم استفاده کرد.

🔸در صورت تمایل روی نان آماده شده مقداری پودر قند مخلوط شده با دارچین الک کنید.

🔸در صورت تمایل بین خمیر یک قطعه کره قرار داده و بعد آن را بپیچید(هم چنین میتوانید مقداری گردو،کشمش و حتی شکر و دارچین را به صورت مغز در نان قرار دهید)

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *