نان اردک

طرز تهیه نان اردک بسیار خوشمزه که نان سنتی زنجان و همدان بوده و از آن در مراسم ها و مجالس استفاده میکنند.

✏️مواد لازم برای۱۲ نفر:

🚩آرد   ۱ کیلوگرم

🚩بیکینگ پودر   ۱/۴ قاشق چای خوری

🚩زردچوبه   ۱/۸ قاشق چای خوری

🚩تخم مرغ   ۳ عدد

🚩خمیر مایه   ۱ قاشق مربا خوری

🚩کره   ۲۰۰ گرم

🚩شکر   ۱ پیمانه

🚩شیر   ۲ پیمانه

🚩روغن  به مقدار لازم

♨️طرز تهیه :

🔹ابتدا آرد را ۳ مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و آن را با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد.

🔹روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم.

💡سایر نکات :

🔸این نان جزو نانهای محلی زنجان و برخی مناطق همدان محسوب میشود . بهتر است به جای روغن جامد از كره استفاده شود.

🔸اضافه كردن مقداری زعفران این نان را خوشمزه تر میكند .اگر زیادی شیر به نان اضافه كردید به آن مقدار بیشتری ارد بزنید.

🔸در برخی مناطق به این نان آب پنیر هم اضافه میكنند و به جای بیكینگ پودر جوش شیرین اضافه میكنند.

🔸آرد مخصوص نان بربری مناسب ترین ارد برای پخت این نان است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *