صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش ترشی گرما

خورش ترشی گرما

طرز تهیه خورش ترشی گرما لذیذ و خوشمزه که از غذاهای سنتی کشورمان است.

✏️مواد لازم

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸گوشت خورشتی   ۳۰۰ گرم

🔸آلوچه (خورشتی)  ۱۵ عدد

🔸لوبیا چشم بلبلی   ۱/۲ پیمانه

🔸زعفران آب کرده (غلیظ)   ۱ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینكه كمی سبك شد روغن ریخته و نیمه سرخ كنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد،

🔹سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود. لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمك را اضافه کنید.

♨️سایر نکات

🔸این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود.

🔸حتما لوبیا را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *