صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

طرز تهیه رشته پلو با گوشت بسیار خوشمزه و لذیذ در ادامه …

✏️مواد لازم

🔸برنج   ۴۰۰ گرم

🔸گوشت   ۵۰۰ گرم

🔸رشته (پلویی)   ۱۵۰ گرم

🔸پیاز   ۲ عدد

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق سوپ خوری

🔸زعفران آب‌کرده  ۱ قاشق سوپ خوری

🔸روغن   ۱۵۰ گرم

🔸نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید. قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید

🔹گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید.

🔹برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید.

🚩سایر نکات

🔸رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی كرد . خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *