صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه بادمجان کباب

طرز تهیه بادمجان کباب

طرز تهیه بادمجان کباب بسیار خوشمزه و عالی در بخش آشپزی ایرانی امروز.

✏️مواد لازم

🔸بادمجان   ۶ عدد

🔸پیاز   ۳ عدد

🔸انار (خشک شده)  ۱/۲ پیمانه

🔸رب نارنج   ۲ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۱ قاشق غذا خوری

🔸زردچوبه   ۱ قاشق چای خوری

🔸روغن    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمك زده، وسط آن‌ها را یك برش می‌دهیم و در آب ۲دقیقه ای میجوشانیم و بعد می‌گذاریم در آبكش یك ساعت بمانند تا تلخابش گرفته شود.

🔹سپس در ظرفی مناسب پیازداغ كرده و ، ناردون(انار خشك شده)، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می‌كنیم. و شعله را خاموش میكنیم.

🔹بادمجان‌ها را خشك كرده سپس در شكم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ می‌كنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود.

🔹برای آماده‌سازی سس آن نیز رب نارنج، شكر، نمك، فلفل و یك پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط كرده و در كنار بادنجان‌ها می‌ریزیم.

🔹سپس حرارت را ملایم كرده و در تابه را می‌گذاریم تا سس غلیظ و بادمجان‌ها پخته شوند.

👉  @Ashpazi

🚩سایر نکات

🔸بادمجان كباب از غذاهای بسیار معروف و خوشمزه مازندران است كه در سایر استانهای شمالی هم طبخ میشود این غذا هم سریع آماده میشود و هم فوق العاده خوشمزه است.

🔸اگر به ناردون دسترسی ندارید از انار دان شده استفاده كنید.  اگر این غذا در فر پخته شود خوشمزه تر و زیباتر خواهد شد.

🔸برای زیباتر شدن غذا میتوانید بادمجان را با پوست استفاده كنید. اگر رب نانرنج ندارید از رب آلوچه یا رب انار ترش استفاده كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *