نوشته های جدید
صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی‌ انجیری ایتالیایی

شیرینی‌ انجیری ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی‌ انجیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و مناسب برای عصرانه در کنار چای فوق العادست حتما امتحان کنید

✏️مواد لازم

🔸روغن جامد   ۲ پیمانه

🔸شکر   ۳ پیمانه

🔸تخم مرغ   ۶ عدد

🔸آرد همه منظوره   ۸ پیمانه

🔸بیکینگ پودر   ۷ قاشق چای خوری

🔸وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸نمک   ۱/۸ قاشق چای خوری

🔸شیر (پرچرب)   ۲ پیمانه

🔸مواد لازم برای داخل شیرینی

🔸انجیر خشک   ۱۸۰۰ گرم

🔸کشمش   ۴۲۰ گرم

🔸دارچین آسیاب شده   ۲ قاشق چای خوری

🔸شکر   ۱/۲ پیمانه

🔸پرتقال کامل با پوست  ۱ عدد

🔸سیب کوچک  ۱ عدد

🔸گردو خرد شده  ۱/۲ پیمانه

🔸آب   ۱ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔶طرز تهیه خمیر

🔹شکر و روغن جامد را با هم مخلوط کنید تا محصول نرمی به دست بیاید. تخم‌مرغ‌ها، وانیل و نمک را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید

🔹خمیر را ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود. برای رسیدن به درجه انعطاف پذیری مطلوب به آن شیر اضافه کنید. (این کار کمی زمان می‌برد. در عوض یک کم هم ورزش می‌کنید. اندازه ورز دادن را خودتان متوجه خواهید شد).

🔶طرز تهیه مواد درون شیرینی

🔹انجیر، پرتقال و سیب را به قطعات کوچکی ببرید (تا راحت‌تر چرخ شوند) انجیر‌ها، کشمش، پرتقال و سیب را چرخ کنید. اگر مخلوط بیش از حد خشک یا غلیظ است می‌توانید ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید (البته اضافه کردن آب توصیه نمی‌شود، آب سیب و پرتقال کافی است).

🔹ادویه‌ها،شکر و گردو‌های خرد شده را به مخلوط چرخ شده اضافه می‌کنیم. می‌توانید آن‌ها را روی مخلوط پخش کرده و با دست ورز دهید.

🔹فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سلسیوس گرم کنید. کمی از خمیر را با وردنه باز کنید (باید تقریباً نازک باشد). مخلوط انجیر را در یک ردیف قرار دهید خمیر را روی مخلوط بپیچید به طوری که مخلوط درون خمیر بماند. آن را به طور مورب در ابعاد دلخواه ببرید. در کناره‌های شیرینی شکاف‌های مورب کوچکی ایجاد کنید.

🔹آن‌ها را روی سینی شیرینی پزی چرب نشده قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. (این خمیر بدون مواد درون آن نیز شیرینی خوشمزه‌ای خواهد شد.)

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

لپیجا نان بوسنی

طرز تهیه لپیجا نان بوسنی در ادامه مطلب....

پنکیک با مغز سیب

طرز تهیه پنکیک با مغز سیب بسیلر خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *