صفحه اصلی / دسر / بادام هندی با روکش شکلات کاراملی

بادام هندی با روکش شکلات کاراملی

طرز تهیه بادام هندی با روکش شکلات کاراملیدر ادامه مطلب…

✏️مواد لازم

🔸کره   ۲ قاشق غذا خوری

🔸عسل   ۳ قاشق غذا خوری

🔸وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸شکر (یا شکر قهوه ای)   به مقدار لازم

🔸پودر شکلات تلخ ( یا کاکائو )   به مقدار لازم

🔸بادام هندی    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹بادام هندی ها رو ۱۰ دقیقه در فر با  ۳۶۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم. چند بار  هم میزنیم که نسوزد. کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.

🔹بادام ها رو داخل مخلوط عسل می ریزیم تا کاراملی بشند. بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می چینیم تا سرد و ترد بشوند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *