نوشته های جدید
صفحه اصلی / پیش غذا / کروکت سیب زمینی

کروکت سیب زمینی

طرز تهیه کروکت سیب زمینی بسیا خوشمزه با ظاهری زیبا و دوست داشتنی.

♨️طرز تهیه:

🔹برای تهیه کروکت لازم است تخم مرغ ها در دمای اتاق باشند. پس آنها را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید. در این مدت پوره سیب‌زمینی را آماده کنید. برای این کار سیب زمینی‌ها را آب پز یا بخار پز کنید. یک پیشنهاد برای علاقه‌مندان به سیر این است که سیب زمینی‌ها را همراه با دو سه حبه سیر بخار پز کنند. وقتی سیب‌زمینی هاکمی خنک شدند آنها را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید یا در غذاساز بریزید.

🔹وقتی پوره آماده و خنک شد، آن را با یک تخم مرغ زده شده و پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید. سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بیش از حد مواد را هم نزنید چون در این صورت مایه چسبناک می شود. همچنین توجه داشته باشید چون از پنیر استفاده شده نیاز به نمک زیادی نیست.

🔹حال با یک اسکوپ‌ساز بزرگ مواد را به صورت اسکوپ در بیاورید و روی سینی بچینید. حدود ۱۰ اسکوپ خواهید داشت که البته این کار را می‌توانید با دست هم انجام دهید. حال هر اسکوپ را از وسط نصف کنید و با دست به صورت استوانه‌ای شکل بدهید. حالا کروکت‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

🔹در این مدت سه بشقاب گود آماده کنید و به ترتیب داخل آنها آرد، دو عدد تخم مرغ هم زده و در آخری پودر سوخاری بریزید. همچنین یک سینی فر آماده کنید و روی آن کاغذ روغنی بکشید.

🔹بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، کروکت ها را از یخچال خارج کنید. حال آنها را یکی یکی در آرد بغلتانید. آرد اضافه را بتکانید طوری که فقط یک لایه نازک آرد روی آنها باقی بماند. سپس هر کدام از کروکت‌ها را در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و دوباره به سینی برگردانید.

🔹کف یک تابه دو قاشق روغن سرخ کردنی بریزید و بگذارید روی شعله داغ شود. حدود یک سوم کروکت‌ها را خیلی آرام داخل تابه قرار دهید. بهتر است از تابه دسته دار استفاده کنید. دو سه دقیقه آنها را سرخ کنید و در این مدت مرتب دسته تابه را بگیرید و آن را جلو عقب کنید تا کروکت‌ها حرکت کنند و نسوزند. بعد از چند دقیقه که طلایی رنگ شدند آنها را از تابه خارج کنید و روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. این کار را برای بقیه کروکت ها در دو مرحله تکرار کنید.

🔹فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروکت سیب زمینی ترد و خوشمزه آماده شود.

💡نکته:

🔸می‌توانید وسط هر کروکت سیب‌زمینی یک تکه پنیر موزورلا یا پنیر چدار قرار دهید. به این ترتیب وقتی کروکت را گاز می‌زنید یک تکه پنیر گرم و نرم زیر دندان می‌رود و کروکت کمی کش‌دار می‌شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کاپ های جیگر و سبزیجات

طرز تهیه کاپ های جیگر و سبزیجات که بچه ها با دیدن آن دوست دارند ان را میل کنند.

بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری خوشمزه،ک پیش غذای سالم و خوشمزه برای افرادی که بادمجان دوست دارند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *