صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه كال كباب

طرز تهیه كال كباب

طرز تهیه  کال کباب بسیار خوشمزه که با بادمجان درست میشود و غذای سنتی شمالی است.

✏️موادلازم:

🔸بادمجان        ٩عدد

🔸ريحان         ٣٠شاخه

🔸نعنا          ٢٠شاخه

🔸رب انار         ٣ق.غ

🔸گردو          ١٠عدد

🔸سير        ٣حبه

♨️طرز تهيه:

🔹ابتدا بادمجان ها را در سينى فر چيده در طبقه وسط در دماى ٢٠٠ c به مدت زمان ٢٠ دقيقه گذاشته تا كبابى شود. گردو ها را كمى تفت داده و مى كوبيم.

🔹ريحان،نعنا و سير را در خرد كن مى ريزيم تا كاملاً ريز شود بعد در ظرفى ريخته رب انار كمى گردو را مى ريزيم.

🔹بادمجان هاى كبابى را از پوست گرفته كمى با چاقو خرد كرده و تفت مى دهيم بعد به سبزى و گردو اضافه مى كنيم تا كاملاً يكدست شود سپس در ظرفى ريخته بقيه گردو ها را هم روى آن مى ريزيم و آماده سرو است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *