صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای آلبالو

طرز تهیه حلوای آلبالو

طرز تهیه حلوای آلبالو بسیار خوشمزه و متفاوت،حتما امتحان کنید.

✏️مواد لازم :

🚩آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم

🚩آرد سنگک ۴۰ گرم

🚩آب ۳۵۰میلی لیتر

🚩شکر ۳۰۰ گرم

🚩مارگارین ۲۲۵گرم

🚩روغن مایع  ۸۰ میلی لیتر

🚩آلبالو بدون هسته ۳۰۰گرم

🚩جوهرلیمو یک قاشق چایخوری

🚩رنگ آلبالویی چند قطره

🚩شربت آلبالو ۲۰۰ میلی لیتر

♨️روش تهیه :

🔹ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می دهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار می گذاریم.

🔹 آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمه ای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت می گذاریم تا جوش آید.

🔹داخل تابه ای که می خواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک می کنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم.

🔹حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم می زنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین می کنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *