نوشته های جدید
صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / کاپ کیک شکلاتی آلمانی

کاپ کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آلمانی بسیار لذیذ مناسب برای عصرانه در کنار چای واقعا بی نظیر اسات.

✏️مواد لازم برای۱۲ نفر

🔸بستنی شکلاتی – گردویی  ۱ عدد

🔸جوش شیرین   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸آرد کامل   ۱ پیمانه

🔸شکلات شیرین  ۴۵۰ گرم

🔸آب   ۱/۴ پیمانه

🔸کره آب‌ شده  ۱/۲ پیمانه

🔸شکر   ۱/۲ پیمانه

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸شیر ترش   ۱/۲ پیمانه

🔸بستنی کاراملی   به مقدار لازم

🔸نارگیل رنده شده  ۲/۳ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹قالب‌های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.

🔹در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.

🔹در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. ۳۰ ثانیه کافی است. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه منید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.

🔹مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت هم‌زن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.

🔹سپس مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید. قالب‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.

🔹 پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.

🔹برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیم‌لیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این بخش از آشپزی ایرانی آن را برای شما آموزش داده ایم.

کیک گاتوشا

طرز تهیه کیک گاتوشا بسیار خوشمزه و لذیذ که واقعا بی نظیر است سعی کنید این کیک رو حتما یک بار درست کنید و نوش جان کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *