نوشته های جدید
صفحه اصلی / پیش غذا / خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر بسیار خوشمزه و آسان در ادامه مطلب…

✏️مواد لازم:

🔸گوشت چرخ کرده  (یا ژامبون گوشت)   ۴۵۰ گرم

🔸سس گوجه فلفلی   ۱ لیوان

🔸خمیر (بربری)   ۲ عدد

🔸پنیر پیتزا   ۲ لیوان

🔸ریحان (خشک شده)   ۱/۲ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

🔹خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید. بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.

🔹خمیر را به ۸قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

💡سایر نکات

🚩در صورت تمایل مقداری فلفل  دلمه ای ، قارچ، سوسیس، گوجه و ژامبون ریز شده وسرخ شده هم داخل گوشت بریزید.

🚩در صورت تمایل از پنیر بیشتری برای این غذا استفاده کنید. میتوانید به جای خمیر نان از خمیر پای یا تارت یا پیراشکی هم استفاده کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه اسنك پنير و گردو

طرز تهیه اسنك پنير و گردو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *