صفحه اصلی / سس ها / طرز تهیه سس بولونز

طرز تهیه سس بولونز

سس بولونز بهترین سس برای تهیه پاستا و یا لازنیا به شمار میرود.

✏️مواد لازم

🔸پیاز ریز خرد شده ۱ عدد متوسط

🔸هویج ریز خرد شده ۲ عدد متوسط

🔸کرفس ریز خرد شده ۲ عدد متوسط

🔸گوشت چرخ کرده ۳۶۰ گرم

🔸جگر مرغ ریز خرد شده ۱۲۰ گرم

🔸روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

🔸کره ۴ قاشق غذاخوری

🔸گوجه فرنگی ریز خرد شده ۴۵۰ گرم

🔸رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه

🔸سرکه سفید ½ پیمانه

🔸نمک و فلفل به میزان لازم

🔸جوز هندی کمی

🔸فلفل قرمز تند کمی

🔸آب گوشت ¾ پیمانه

🔸خامهٔ غلیظ  ½ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.

🔹گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

🔹سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.

🔹گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.

🔹½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت ۱ ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم. اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم.

🔹در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.در ۵ دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد.

🔹سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *