صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / شور ماهی پلو بوشهری

شور ماهی پلو بوشهری

طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که فوق العاده خوشمزه است.حتما این غذا را تهیه و میل کنید.

✏️مواد لازم

🔸ماهی شور   ۱ عدد

🔸کشمش   ۲ پیمانه

🔸گرد لیمو   ۱ قاشق سوپ خوری

🔸زردچوبه   ۱ قاشق چای خوری

🔸پیاز (سرخ شده)   ۱ قاشق سوپ خوری

🔸شوید (اختیاری به صورت ساطوری)   ۲۰۰ گرم

🔸برنج   ۳ لیوان

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید، سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

🔹برنج را با كره به صورت كته یا آب‌كش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

🔹پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

💡سایر نکات

🔸اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه كنید. در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی كمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداكنید و خرد كرده و به همراه كشمش و بقیه مواد سرخ كرده و به برنج اضافه كرده و بعد دم بیندازید.

🔸می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *