صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه خورش انارویج

طرز تهیه خورش انارویج

خورشت انارویج یا همان کوفته فسنجان غذای سنتی شمالی است.

✏️مواد لازم

🔸گردو   ۳۰۰ گرم

🔸گوشت چرخ کرده   ۳۰۰ گرم

🔸رب انار   ۱ قاشق غذا خوری

🔸آب انار   ۱ پیمانه

🔸پیاز (کوچک)   ۱ عدد

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

🔸گلپر   ۱ قاشق مربا خوری

🔸سبزی (ترکیبی از تره،جعفری،خالواش و نعنا ساطوری شده)

🔸۲ قاشق غذا خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا گردو را آسیاب كرده و مانند دستور پخت خورش فسنجان آن را با آب می پزیم تا به روغن بیفتد. سبزی ها را می شوییم و با پیاز ریز می كنیم.

🔹سپس در روغن كمی سرخ می كنیم. بعد آن را به گردوی پخته شده اضافه می كنیم. پیاز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده و با نمك و فلفل مخلوط می كنیم و مخلوط حاصل را به خوبی ورز میدهیم.

🔹سپس به صورت كوفته در می آوریم. بعد وقتی خورش در حال جوشیدن است دانه دانه كوفته ها را در آن میریزیم تا كوفته ها بپزد ولی له نشود.

🔹رب گوجه فرنگی، رب انار ،آب انار و گلپر را در آن می ریزیم. پس از چند جوش زمانی كه كوفته ها پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است.

🚩سایر نکات

🔸می توان به گوشت چرخ كرده و پیاز كمی تره و جعفری كوبیده هم اضافه كرد

🔸در صور تمایل به جای آب انار از آبغوره استفاده كنید
اگر به خالواش دسترسی ندارید میزان نعنا را بیشتر كنید
در مناطق شمالی به این خورش كوفته فسنجان هم میگویند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *