نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی

 

طرز تهیه املت اسپانیایی بسیار خوشمزه و لذیذ.حتما امتحان کنید…

✏️مواد لازم برای۲ نفر

🔸گوجه فرنگی   ۱ عدد

🔸فلفل دلمه ای   ۱/۲ عدد

🔸کره   ۳۰ گرم

🔸قارچ   ۳ عدد

🔸تخم مرغ   ۳ عدد

🔸ژامبون   ۱ ورق

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ را خوب بزنید و در صورت امكان چند دقیقه با همزن برقی میكس كنید. قارچ ،فلفل دلمه ای،ژامبون و گوجه فرنگی را نگینی خرد كرده و با مقدار كمی كره تفت بدهید.

🔹شعله را ملایم كرده و درب ظرف را ببندید تا مواد كمی بپزند. در تابه ای نسبتا مسطح كره را داغ كرده و اجازه دهید دمای آن بالا رود.

🔹تخم مرغها را با فلفل مخلوط كرده و داخل تابه بریزید و سریع تابه را بچرخانید تا تخم مرغها در همه سطح پخش شوند. وقتی تخم مرغ كامل در سطح پخش شد مواد را روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید تا املت آماده شود.

🚩سایر نکات

🔸توجه داشته باشید كه مواد شما نباید آب داشته باشند اگر گوجه كمی آب انداخته بود حتما آب آن را دور ریخته و بعد ومواد را به تخم مرغ بیفزایید.

🔸بهتر است که این املت را در فر تهیه کنید. اضافه كردن ۳عدد زیتون خرد شده سیاه این املت را شكیل تر میكند.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

استیک تندرلوین

طرز تهیه استیک تندرلوین در ادامه مطلب....

آبگوشت انگلیسی با ماهی

طرز تهیه آبگوشت انگلیسی با ماهی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *