صفحه اصلی / دسر / طرز تهیه پای آلبالو

طرز تهیه پای آلبالو

طرز تهیه پای آلبالو بسیار خوشمزه حتما امتحان کنید.

✏️مواد لازم برای۸ نفر

🔸آرد   ۲۵۰ گرم

🔸شکر   ۱ قاشق غذا خوری

🔸نمک   ۳/۴ قاشق چای خوری

🔸کره (خنک و تکه تکه شده)   ۲۲۵ گرم

🔸آب (آب یخ)   ۵ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۲۲۵ گرم

🔸آرد ذرت   ۳ قاشق غذا خوری

🔸نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸آلبالو (بدون هسته)   ۵ فنجان

🔸آبلیمو   ۱ قاشق چای خوری

🔸وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸کره (تکه تکه شده)   ۲ قاشق غذا خوری

🔸شیر   ۱ قاشق غذا خوری

🔸بستنی وانیلی   به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹آرد، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۳/۴ قاشق چای خوری نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ۲۲۵ گرم کره را اضافه کنید و به وسیله انگشتتان آن را ماساژ دهید سپس آب یخ به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.

🔹اگر خشک بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید. خمیر را گرد کنید و بعد به دو قسمت تقسیم کنید. هر تکه را به شکل یک توپ دربیاورید و بعد مثل دیسک صاف کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال نگهدارید.

🔹فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت پایین فر را آماده کنید. ۲۲۵ گرم شکر و آرد ذرت و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و سپس با آلبالو مخلوط کنید و بعد آبلیمو و وانیل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

🔹یک خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و به شکل دایره ۳۰ سانتیمتری دربیاورید و بعد به یک قالب ۲۲٫۵ سانتیمتری انتقال دهید. ۱٫۵ سانتیمتر از لبه خمیر را کات کنید. سپس به وسیله چاقو تیزی آن را به ۱۰ تکه مثلثی دو سانتیمتری تقسیم کنید.

🔹مخلوط آلبالو را به خمیر انتقال دهید و در وسط آن قرار دهید و روی آن نقطه نقطه کره بگذارید و روی آن خمیر تکه شده را قرار دهید و لبه های آن را تا کنید.

🔹حال با فرچه مخصوص روی آن شیر بمالید و روی آن یک قاشق غذاخوری شکر پخش کنید. پای را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و دمای فر را به ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) کاهش دهید. لبه های آن را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از خنک شدن با بستنی وانیلی سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *