نوشته های جدید
صفحه اصلی / کوکو و شامی / طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ مرغ بسیار خوشمزه حتما امتحان کنید.

✏️مواد لازم

🔸سینه مرغ پخته شده ۴۵۰ گرم

🔸هویج متوسط ۱ عدد

🔸سیب زمینی بزرگ ۱ عدد

🔸روغن سرخکردنی ۲ قاشق غذاخوری

🔸فلفل دلمه نگینی یا خلالی ۱/۴ پیمانه

🔸نمک و فلفل به مقدار کافی

🔸زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

🔸زعفران دم کرده ۱/۲ قاشق چایخوری

🔸تخم مرغ ۵ عدد

🔸پنیر موزورلا ۱۰۰ گرم (اختیاری)

♨️طرز تهیه:

🔹فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف یک قالب فر مستطیلی را هم چرب کنید و کنار بگذارید.

🔹مرغ پخته شده را به صورت تکه‌های کوچک ریش ریش کنید. سیب زمینی و هویج را با رنده درشت رنده کنید. روی سیب زمینی آب سرد بریزید و آن را زیر و رو کنید. سپس آب آن را کامل بگیرید تا نشاسته از سطح آن خارج شود و موقع تفت دادن تکه‌های سیب زمینی به هم نچسبند.

🔹 کف تابه‌ای کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس شعله را کم کنید و سیب زمینی رنده شده را داخل روغن بریزید. یکی دو دقیقه تفت بدهید، سپس هویج را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. هدف این نیست که سیب زمینی و هویج سرخ شوند بلکه فقط باید کمی از خامی آنها کاسته شود.

🔹 سیب زمینی و هویج را خارج کنید و با دستمال حوله‌ای روغن اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید. حال تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به مواد اضافه کنید.

🔹 نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مایه کوکو تهیه شده را داخل قالبی که چرب کردید بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.

🔹 قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ شود. آن را از فر خارج کنید در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی آن بریزید و چند دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب و روی آن طلایی رنگ شود. می‌توانید برای این مرحله، شعله روی فر را روشن کنید. کوکوی مرغ را برش بزنید سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو با سس تمرهندی بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه شامی ترش

دستور پخت شامی ترش و خوشمزه،غذایی ساده که خیلی سریع حاضر میشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *