صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و لذیذ ایرانی در ادامه…

✏️مواد لازم:

🚩روغن مایع= ۱۰۰ گرم

🚩پیاز= یک عدد

🚩گوشت گوسفند= ۳۵۰ گرم

🚩زردچوبه= یک قاشق چایخوری

🚩فلفل= نصف قاشق چایخوری

🚩رب گوجه فرنگی= یک قاشق چایخوری

🚩چاشنی خورشت = یک بسته

🚩آب= یک لیتر

🚩کرفس پاک کرده= نیم کیلو

🚩سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=۱۵۰ گرم

🚩نمک= یک قاشق چایخوری

🚩آبغوره= نصف پیمانه

♨️طرز تهیه:

🔹روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

🔹زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چاشنی خورشت را اضافه کنید. آب را افزوده و ۱ الی ۲ ساعت حرارت دهید. کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید. سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.

🔹کرفس و سبزی را در روغن ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. آبغوره را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *