صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک

طرز تهیه لواشک مخللوط چند میوه بسیار خوشمزه و عالی در ادامه…

✏️مواد لازم

🔸آلبالو   ۵۰۰ گرم

🔸آلو قرمز   ۵۰۰ گرم

🔸زردآلو   ۵۰۰ گرم

🔸نمک    نوک قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹میوه ها را بشویید و غیر از آلو قرمز هسته آنها را خارج کنید و با نمک بگذارید با حرارت کم بپزد. (چون هنگام بیرون آوردن هسته آلبالوها آب آن خارج می شود، هنگام پخت میوه‌ها نیاز به آب اضافی ندارند.)

🔹آب‌ میوه‌ها که کشیده شد بگذارید تا سرد شود. داخل آبکش بریزید و زیر آن سینی بزرگ که چرب کردید را قرار دهید. میوه ها را ته آبکش با دست بفشارید تا پوره میوه داخل سینی بریزد.

🔹داخل سینی صاف کنید به طوری که ۱-۲ میلی متر ضخامت داشته باشد آن را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا آب آن‌ها بخار و خشک شود. بعداز آماده شدن از سینی جدا کرده و در اندازه های مختلف برش بزنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *