نوشته های جدید
صفحه اصلی / کوکو و شامی / طرز تهیه شامی کباب هندی

طرز تهیه شامی کباب هندی

طرز تهیه شامی کباب هندیبسیار خوشمزه و بی نظیر حتما امتخان کنید.

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🔸گوشت چرخ کرده پخته  ۴۵۰ گرم

🔸لپه‎   ۱۲۰ گرم

🔸گشنیز ریز خردشده  ۲ قاشق غذا خوری

🔸ادویه گرام ماسالا   ۱ قاشق غذا خوری

🔸سیر ریزخرد شده  ۱ قاشق غذا خوری

🔸زنجبیل ریز خرد شده  ۱ قاشق غذا خوری

🔸تخم گشنیز آسیاب شده  ۲ قاشق چای خوری

🔸نمک    به مقدار لازم

🔸آب لیمو تازه   به مقدار لازم

🔸روغن گیاهی    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا گوشت را آب‌پز کنید به طوری‌که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب‌پز کنید. همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید.

🔹گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید. روغن را در تابه‌ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.

💡سایر نکات

🔸مواد این شامی در غذاساز کاملا خمیری شده به همین دلیل یک شامی نرم و یک دست  به شما می‌دهد . آن را با چاشنی نعنا و گشنیز یا همان چاشنی سبز سرو کنید . اگر هنگام سرخ کردن مواد از هم جدا شدند یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو با سس تمرهندی بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه شامی ترش

دستور پخت شامی ترش و خوشمزه،غذایی ساده که خیلی سریع حاضر میشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *