صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ بسیار خوشمزه در بخش آشپزی ایرانی امروز.

✏️سینه مرغ یک کیلو

🔸پیاز دو عدد

🔸کره صدگرم

🔸تخم مرغ دو الی سه عدد

🔸زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

🔸آبلیمو نصف استکان کوچک

🔸پودر سوخاری به میزان دلخواه

🔸پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری

🔸زرشک نصف فنجان

🔸رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

🔸نمک و فلفل به میزان دلخواه

♨️طرزتهیه :

🔹سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و پودر سوخاری مخلوط کنید . حسابی مالش دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد . رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید .

🔹سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم میدهیم . وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر میکنیم . بعد دوباره به ضورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار میدهیم تا آماده شود .

🔹این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه میکنیم . این کوفته ها را میتوان قبل ازقرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *