نوشته های جدید
صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / لازانیا با پاستا فرمی

لازانیا با پاستا فرمی

طرز تهیه لازانیا با پاستا فرمی بسیار لذیذ در بخش آشپزی ایرانی امروز.

✏️مواد لازم:

🔸پاستا پنه (یا هر پاستای فرمی) خام ۳۴۰ گرم

🔸روغن زیتون ۱-۲ قاشق چایخوری

🔸گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

🔸پیاز خرد شده ۱ پیمانه

🔸سیر (رنده شده) ۲ حبه

🔸گوجه خرد شده ۲ پیمانه

🔸رب گوجه فرنگی ۱۸۰ گرم

🔸زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

🔸آویشن ۱ قاشق چایخوری

🔸نمک و فلفل به مقدار کافی

🔸پنیر موزورلا یا چدار رنده شده ۱ و ۱/۲ پیمانه

🔸پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه

♨️طرز تهیه:

🔹فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید. کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه بدهید آب بجوشد. پاستا را داخل آب جوش بریزید و ۵–۸ دقیقه صبر کنید تا آل دانته شود. اگر می‌خواهید پاستا نرم تر باشد می‌توانید زمان بیشتری آن را در روی شعله بگذارید. سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا پاستاها به هم نچسبند.

🔹برای تهیه سس لازانیا، کف یک تابه عمیق را با روغن چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. حال گوشت و سیر رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت پخته و قهوه‌ای رنگ شود. حال زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و خوب با آن مخلوط نمایید.

🔹گوجه را تا جای ممکن ریز خرد کنید. گوجه، رب و آویشن را به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط نمایید. با نمک و فلفل مخلوط را طعم‌دار کنید. ۱۰–۱۵ دقیقه دیگر آن را روی شعله متوسط بگذارید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید.

🔹کف یک تابه پیرکس مناسب فر را چرب کنید. پاستای پخته و سس لازانیا را داخل آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. پنیر موزورلا و پارمزان را مخلوط کنید و روی بقیه مواد بپاشید.

🔹تابه را ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید یا تا زمانی که پنیر آب شود. لازانیا با پاستا فرمی آماده است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

لازانیا سبزیجات

طرز تهیه لازانیا سبزیجات بسیار خوشمزه و متفاوت حتما امتحان کنید.

اسپاگتی تره‌ فرنگی

طرز تهیه اسپاگتی تره‌ فرنگی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *