صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / طرز تهیه رولت فرانسوی

طرز تهیه رولت فرانسوی

طرز تهیه رولت فرانسوی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای۴ نفر مناسب میباشد .

✏️مواد لازم:

🔸نان تست یا نان ساندویچ به تعداد لازم

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸شیر ۳ قاشق غذاخوری

🔸شکر ۱/۳ پیمانه

🔸کره  ۲۰۰ گرم

🔸آرد سوخاری  ۱ قاشق غذا خوری

✏️ مواد داخل رولت ها

🔸پنیر خامه ای

🔸مربای آلبالو

🔸سیب خرد شده

🔸کره بادام زمینی

🔸موز حلقه شده

🔹ابتدا نان های تست را با برش دادن وبا جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.

🔹پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید.

🔹تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم. رولت ها ی پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید

🔹بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید.

💡نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه رولت فرانسوی

🔸طرز تهیه رولت فرانسوی جزو غذای ملل – فرانسوی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد .

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *