صفحه اصلی / سوپ و آش / طرز تیه سوپ پیازچه

طرز تیه سوپ پیازچه

سوپ پیازچهبسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش ….


✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸آب مرغ   ۱ لیوان

🔸پیازچه   ۲۰۰ گرم

🔸قارچ   ۱۵۰ گرم

🔸هویج   ۲ عدد

🔸جو (پرک)   ۱٫۵ پیمانه

🔸شیر   ۱ لیوان

🔸خامه‏   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸آبلیمو    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم.

🔹در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از ۵ دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.

🔹حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

♨️سایر نکات

🔸در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.

🔸اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *