نوشته های جدید
صفحه اصلی / سوپ و آش / طرز تیه سوپ پیازچه

طرز تیه سوپ پیازچه

سوپ پیازچهبسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش ….


✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸آب مرغ   ۱ لیوان

🔸پیازچه   ۲۰۰ گرم

🔸قارچ   ۱۵۰ گرم

🔸هویج   ۲ عدد

🔸جو (پرک)   ۱٫۵ پیمانه

🔸شیر   ۱ لیوان

🔸خامه‏   ۳ قاشق سوپ خوری

🔸آبلیمو    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم.

🔹در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از ۵ دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.

🔹حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

♨️سایر نکات

🔸در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.

🔸اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون بسیار لذیذ و خوشمزه که غذایی پر خاصیت است در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش داده میشود.

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه سوپ اسپاگتی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *