صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه کاری پلو

طرز تهیه کاری پلو

طرز تهیه کاری پلو  بسیار خوشمزه در آشپزی ایرانی این بخش


✏️مواد لازم برای۶ نفر

🔸مرغ (پخته شده)   ۶ قطعه

🔸نخود فرنگی   ۱۰۰ گرم

🔸کاری   ۲ قاشق غذا خوری

🔸زعفران (ساییده)   ۱ قاشق چای خوری

🔸روغن (حیوانی)   ۳ قاشق غذا خوری

🔸برنج   ۴ پیمانه

🔸پیاز   ۲ عدد

🔸سیب زمینی   ۳ عدد

🔸نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹در ظرفی مناسب مقداری روغن میریزیم و بعد پیاز را به ۴قسمت تقسیم كرده و به همراه زردچوبه و نمك و افزودنی های دلخواه كمی تفت میدهیم و سپس مرغها را اضافه كرده و دوباره خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری آب خوب میپزیم.

🔹وقتی آب مرغ تمام شد آن را از صافی رد كرده و با مقداری روغن كمی تفت میدهیم و شعله را كم كرده زعفران آبكرده و ادویه كاری را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم طعم دار شود.

🔹حالا در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی رسانده و از مخلوط تهیه شده و نخود فرنگی به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم.سیب زمینی ها را سرخ كرده و با غذا سرو میكنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *