صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی

طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی

طرز تهیه بادمجان پلوی شیرازی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی…

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸برنج   ۲ پیمانه

🔸مرغ   ۳۰۰ گرم

🔸بادمجان   ۲ عدد

🔸پیاز   ۱ عدد

🔸تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد

🔸زرشک   ۵ قاشق سوپ خوری

🔸ماست‏   ۵ قاشق سوپ خوری

🔸شکر   ۲ قاشق غذا خوری

🔸کره   ۱۰۰ گرم

🔸سیب زمینی   ۲ عدد

🔸زعفران    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .

🔹مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم .

🔹بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.

🔹حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.

🚩سایر نکات

🔸بهتر است همه مواد با كره تفت داده شود . این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه كنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *