صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو بسیار خوشمزه و لذیذ در بخش آشپزی ایرانی و طرز تهیه آش های مختلف ایرانی….

✏️مواد لازم برای۱۰ نفر

🔸جو   دو و نیم پیمانه

🔸نخود و لوبیا چیتی  یک و نیم پیمانه

🔸پیاز سرخ شده  ۲ عدد

🔸سیر   ۲ حبه

🔸سبزی آش  ۱ کیلوگرم

🔸زردچوبه   ۱ قاشق غذا خوری

🔸نعنا داغ   ۲ قاشق غذا خوری

🔸نمک و فلفل و روغن    به مقدار لازم

🔸کشک    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹جو را از شش ساعت قبل بخیسانید. جو خیس خورده را در قابلمه بریزد و  همراه آب روی حرارت قرار دهید تا جوها کاملا بپزند. حبوبات را جداگانه بپزید.

🔹پس از پخته شدن جو، سبزی آش خرد کرده و سیر را اضافه کنید. وقتی نیم‌پز شد حبوبات، پیاز و نعنا داغ، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه و روی حرارن ملایم قرار دهید تا آش جا بیفتد. در صورت دلخواه می‌توانید کشک را به آش اضافه کنید و آن را با آش مخلوط کنیم، یا هنگام  سرو آش، کنار آن سرو کنید.

🚩سایر نکات

🔸جا افتادن آش جو بیش از ۳ ساعت طول می کشد.  پخته شدن جو را  به این زمان اضافه کنید؛ به همین دلیل خیلی ها آش جو را از شب بار می گذارند. آش جو را می توانید با گوشت یا آب گوشت درست کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *