صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه تارت خرما و گردو 

طرز تهیه تارت خرما و گردو 

طرز تهیه تارت خرما و گردو بهترین افطار در ماه رمضان

مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو

خرما : ۲۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰گرم
شیر عسلی غلیظ : یک بسته
بیسکوییت دایجستیو : ۱۵ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین : یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک‌دستی به غلظت ماست به دست بیاید.
مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.

 

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *