صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه بامیه

طرز تهیه بامیه

ماه رمضان است و بازار بامیه داغ.طرز تهیه بامیه در منزل را برای شما روزه داران عزیز آورده ایم.

✏️مواد لازم

🔸تخم مرغ   ۲ عدد

🔸آرد سفید   ۸ قاشق غذا خوری

🔸شکر   ۲ لیوان

🔸روغن جامد یا کره  ۲ قاشق غذا خوری

🔸آب   ۲ لیوان

🔸روغن مایع   به مقدار لازم

🔸هل و گلاب   به مقدار لازم

🔸وانیل‏ و زعفران    به مقدار لازم

🔸جوش شیرین   ۱/۴ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و کمی وانیل، هل، زعفران و گلاب اضافه نموده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام بیابد سپس شربت  را کنار بگذارید تا  سرد شود.

🔹یک لیوان آب را با کمی روغن در دیگچه جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا خمیر بدست آمده سرد شود.

🔹تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر بامیه اضافه کنید و بعد جوش شیرین را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

🔹خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون آبکش  بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *