صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / طرز تهیه خاگینه قالبی

طرز تهیه خاگینه قالبی

طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و عالی در این بخش از آشپزی ایرانی.

✏️مواد لازم

🔸تخم مرغ   ۳ عدد

🔸ماست‏   ۳  قاشق غذا خوری

🔸آرد   ۳ قاشق غذا خوری

🔸بیکینگ پودر   ۱  قاشق چای خوری

🔸وانیل‏    نوک قاشق چای خوری

🔸زعفران    به مقدار لازم

🔸روغن   ۲  قاشق غذا خوری

✏️مواد شهد :

🔸شکر   ۱٫۵ لیوان

🔸آب   ۱  لیوان

🔸گلاب   ۲  قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه

🔹تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید. سپس ماست و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. بعد آرد و پکینگ پودر و وانیل را اضاف کنید و هم بزنید در آخر کار زعفران را اضافه کنید تا رنگش زرد شود.

🔹در قالب های کوچک سیلیکونی از مواد ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه  میگذاریم تا بپزد. وقتی خاگینه ها پخت از فر در می آوریم و شکر و آب را روی حرارت گاز میگذاریم وقتی شکر در آب حل شد گلاب را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم.

🔹از شهد آماده شده روی خاگینه ها ریخته و میگذاریم تا ده دقیقه بماند و شهد را جذب کند. سپس از شهد خارج کرده و در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو میکنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *