صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه خوراك لوبيا سبز

طرز تهیه خوراك لوبيا سبز

امروز در بخش آشپزی ایرانی دستور پخت خوراك لوبيا سبز را برای شما عزیزان آورده ایم.

✏️موادلازم:

🔸لوبيا سبز        ٤٠٠ گرم

🔸كدو        ٥عدد

🔸گوجه فرنگى         ٦عدد

🔸پياز مربع خرد شده          ١عدد

🔸لوبيا قرمز پخته    ١پيمانه

🔸رب گوجه فرنگى          ٢ق.غ

🔸زردچوبه        ١ق.م

🔸گرد ليمو          ١ق.م

🔸زعفران دم كرده            نصف استكان

🔸سير            ٣حبه

♨️طرز تهيه:

🔹ابتدا در تابه كمى روغن مى ريزيم پياز را تفت داده سير خرد كرده را ريخته و باهم تفت مى دهيم. لوبيا سبز خرد شده را مى ريزيم و با هم سرخ مى كنيم.

🔹گوجه فرنگى و رب را در خرد كن ريخته و پوره درست مى كنيم بعد به لوبيا اضافه كرده زردچوبه،كمى گرد ليمو و كمى زعفران مى ريزيم و با هم سرخ مى كنيم.

🔹بعد از سرخ شدن لوبيا حدود نيم ليتر آب،لوبيا قرمز پخته شده،كدو مربع خرد كرده،زعفران و گرد ليمو را اضافه مى كنيم درب تابه را گذاشته به مدت زمان ٤٠ دقيقه بپزد و آماده سرو است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *