دلمه برگ مو

دلمه برگ مو نیز یکی از لذیذ ترین غذا ها یست که در آشپزی ایرانی جای دارد.

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸برگ مو    به مقدار لازم

🔸گوشت چرخ کرده   ۳۰۰ گرم

🔸برنج   ۱ پیمانه

🔸سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون)  ۳۰۰ گرم

🔸پیاز متوسط  ۲ عدد

🔸لپه‎   ۱ پیمانه

🔸نمک    به مقدار لازم

✏️مواد لازم برای چاشنی دلمه:

🔸آب   ۱ پیمانه

🔸سرکه   ۱/۲ پیمانه

🔸شکر   ۱ قاشق غذا خوری

🔸نمک    به مقدار لازم

👉  @Ashpazi

♨️طرز تهیه

🔹باید لپه و برنج را از قبل خیس کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت دهید. کمی که رنگش طلایی شد گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفتش دهید.

🔹برنج و لپه ها را هم نیم پز کنید و به گوشت در حال تفت اضافه کنید. فقط حواستان باشد که تا حد زیادی پخته باشند.

🔹بعد هم سبزی را اضافه کنید و اگر دوست داشتید یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید. اگر زرشک دوست داشته باشید می توانید به مواد، زرشک هم اضافه کنید. مواد را داخل برگ ها بپیچید و به پشت در قابلمه بچینید.

🔹دلمه ها را کنار هم بچینید و چاشنی را رویش بریزید. حواستان باشد که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه را پر کند و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته شوند. در قابلمه را بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت بگذارید تا بپزد.

👉  @Ashpazi

💡سایر نکات

🔸برای پیچیدن دلمه ها روش های مختلفی وجود دارد که مرسوم ترینشان بقچه ای است و رولی. اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشد تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند. برگ ها را که آماده کردید، پهن کنید و مواد را داخلش بریزید و بپیچید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *