صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دستور جوجه ترش

دستور جوجه ترش

دستور پخت جوجه ترش بسیار لذیذ و بینظیر.

مواد لازم:

فیله ی مرغ نیم کیلو.

سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم.

گردو پنجاه گرم.

روغن زیتون نصف پیمانه.

رب انار ترش دو قاشق . آبلیمو یک قاشق.

نمک و فلفل به مقدار لازم.

پیاز یک عدد.

طرز تهیه :

اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کدو بره

كدو بره یك غذای مازندرانی و همه‌پسند است كه سریع هم آماده می‌شود اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *