نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دستور جوجه ترش

دستور جوجه ترش

دستور پخت جوجه ترش بسیار لذیذ و بینظیر.

مواد لازم:

فیله ی مرغ نیم کیلو.

سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم.

گردو پنجاه گرم.

روغن زیتون نصف پیمانه.

رب انار ترش دو قاشق . آبلیمو یک قاشق.

نمک و فلفل به مقدار لازم.

پیاز یک عدد.

طرز تهیه :

اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آکاراجه

طرز تهیه آکاراجه بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

رب پلو

طرز تهیه رب پلو خوشمزه و لذیذ که بیستر باب میل بچه ها میباشد در ادامه مطلب ....

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *