صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش آلو زرشک با مرغ ‏

خورش آلو زرشک با مرغ ‏

طرز تهیه خورش آلو زرشک با مرغ ‏بسیار خوشمزه در آشپزی ایرانی امروز.

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸دارچین و زیره    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

🔸هویج متوسط  ۱-۲ عدد

🔸آب جوشیده  ۳ لیوان

🔸سیر   ۳ حبه

🔸زعفران آب کرده  ۲-۳ قاشق غذا خوری

🔸زرشک   ۵ قاشق غذا خوری

🔸کره   ۱۰۰ گرم

🔸پیاز خلال شده  ۲ عدد

🔸مرغ خرد شده  ۴ تکه

🔸آلو زرد خشک   ۳۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹اول از همه مرغ رو تو روغن سرخ میكنیم تا رنگ طلایی به خودش بگیره ،‌ بعد سیر و پیاز خرد شده رو بهش اضافه میكنیم ‏‏. ‏

🔹وقتی پیاز و سیر كاملا تفت گرفتن الوبخارا و زرشك رو اضافه میكنیم .حالا نوبت اینه كه نمك و فلفل و ادویه خورش و ‏دارچین و زیره و زردچوبه و زعفران رو داخل قابلمه بریزیم و خوب با مواد مخلوط كنیم .‏

🔹بعد از ۲-۳ دقیقه اب رو كم كم بهش اضافه میكنیم و میذاریم روی شعله ی ملایم تا خوب قوام بیاد و جا بیوفته . همراه ‏با اضافه کردن آب،  هویج های اریب خرد شده رو هم اضافه میكنیم .

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *