صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه اسنک لقمه ای

طرز تهیه اسنک لقمه ای

آشپزی ایرانی و این بار اسنک لقمه ای را جهت آمزش انتخاب کرده ایم.

✏️مواد لازم

🔸نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره))  ۱۰ ورق

🔸ژامبون مرغ   ۲۰۰ گرم

🔸ژامبون گوشت   ۱۰۰ گرم

🔸پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است(از پنیر خامه ای هم

🔸میتوان استفاده کرد)  ۱۵۰ گرم

🔸سس مایونز   ۶ قاشق غذا خوری

🔸خیارشور (خرد شده)  ۱/۴ لیوان

🔸پودر سیر   ۱ قاشق مربا خوری

🔸پودر موسیر   ۱ قاشق مربا خوری

🔸قارچ   ۵۰ گرم

🔸سیب زمینی   ۲ عدد

🔸آبلیمو    به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

🔹ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.

🔹سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.

🔹نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
۵- بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کاناپ میگو با سس ایولی

طرز تهیه کاناپ میگو با سس ایولی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی غذاهای دریایی و مدیترانه ای که برای شما در ادامه آموزش داده ایم.

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *