صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه خورشت ریواس

طرز تهیه خورشت ریواس

دستور پخت خورشت ریواس بسیار خوشمزه و عالی.

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸جعفری   ۲۰۰ گرم

🔸نعنا (خشک)   ۲ قاشق غذا خوری

🔸پیاز (درشت)   ۱ عدد

🔸گوشت (خورشتی)   ۳۰۰ گرم

🔸ریواس   ۵۰۰ گرم

🔸رب انار  (ترش)   ۱ قاشق مربا خوری

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا ساقه های ریواس را جداكرده و پوست روی آنها را به كمك چاقو جدا كرده و بعد بشویید و وقتی كاملا خشك شد آنها را مثل اندازه كرفس خرد كنید

🔹جعفری را شسته و ریز كنید و پیاز را خرد كرده و در روغن داغ نیمه سرخ كنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

🔹جعفری و نعنا خشك را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه كنید و حدود ۱ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه كرده و ۱۵تا۳۰دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *