صفحه اصلی / سوپ و آش / آشپزی ایرانی + طرز تهیه آش ماست خراسان

آشپزی ایرانی + طرز تهیه آش ماست خراسان

آشپزی ایرانی .دستور پخت آش ماست خراسان بسیار لذیذ و خوشمزه در بخش ]مزش آش و سوپ

✏️مواد لازم :

🔸برگ بو   ۳ عدد

🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم

🔸زعفران (آبکرده(برای تزیین)  ۱ قاشق مربا خوری

🔸نعنا (خشک)  ۳ قاشق غذا خوری

🔸شوید (خشک)   ۵ قاشق غذا خوری

🔸پیاز   ۶ عدد

🔸سیر   ۱۰ حبه

🔸لپه یک لیوان

🔸برنج دو لیوان

مرغ (سینه)  ۲ قطعه

ماست‏   ۱ کیلوگرم

♨️طرز تهیه

🔹در ابتدا مرغ را شسته و به همراه ۱عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تكه تكه كنید. سیر را رنده زده یا بكوبید و بعد با مقداری نمك و زردچوبه یا زعفران مخلوط كنید. پیاز را رنده زده یا ریز خرد كنید و در مقداری روغن داغ سرخ كنید.

🔹لپه را دو بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید كاملا بپزد و آبش تمام شود. برنج را با حدود ۴تا۵لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.

🔹پس از ۱۵ دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت كنید برنج كاملا پخته باشد.)

🔹ماست را داخل مخلوط كن بریزید و خوب بزنید تا كاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد كنید. ماست را با آش مخلوط كرده و سریع هم بزنید تا نبرد .سپس آن را در ظرف كشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و كشك مخلوط شده با زعفران مخلوط كنید.

💡سایر نکات

🔸در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن كمی گرم كنید و بعد به آش اضافه كنید. میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده كنید. در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

سوپ پرتقال

طرز تهیه سوپ پرتقال بسیار لذیذ و ومزه که بیشتر در شمال کشور استفاده میشود و در فصل زمستان از استقبال بالایی برخوردار است.با ما همراه باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *