صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه گراتن مرغ

طرز تهیه گراتن مرغ

دستور پخت گراتن مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه…

✏️مواد لازم:

🔸مرغ تمیز کرده یک عدد

🔸ماکارونی نازک و پهن یک بسته

🔸سس سفید ۳پیمانه

🔸پنیرگودا رنده شده ۱۵۰ گرم

🔸کره ۱۰۰ گرم

🔸نمک بمقدار کافی

♨️طرز تهیه:

🔹مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده می گذاریم بپزد بطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد، بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛ استخوانهای مرغ را می گیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط می نماییم و یکی دو جوش می دهیم

🔹ظرف مناسبی را آب می ریزیم و یک قاشق سوپ خوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و می گذاریم جوش بیاید؛ماکارونی را از طول دو قسمت می کنیم و در آب جوش می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند ومغز ماکارونی نرم شود،ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم.

🔹ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم نیمی از سس را ته ظرف می ریزیم؛ کمی پنیر روی آن می پاشیم نصفی از ماکارونی ها را روی سس میریزیم و سپس کمی پنیر روی آن می پاشیم ودوباره مقداری  ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی می چینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن می پاشیم؛ کره را قطعه قطعه می کنیم و روی گراتن می چینیم.

🔹فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم بعد ظرف را کف فر قرار می دهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود،سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا قرار می دهیم و در حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلایی شود ، گراتن را با همان ظرف سر میز می بریم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *