نوشته های جدید
صفحه اصلی / مربا / مربای گل محمدی

مربای گل محمدی

دستور تهیه مربای گل محمدی بسیار خوشمزه و لذیذ برای صبحانه

✏️مواد لازم:

🔸گلبرگ گل محمدی صورتی ۱ لیوان

🔸شکر ۳ لیوان

🔸آب جوش ۲ لیوان

🔸آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری

💡حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ  صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.

♨️طرز تهیه :

🔹ابتدا گلبرگ های  صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید.

🔹 گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و  یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ).

🔹 شکر را با ۱ لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ).

🔹پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از ۵ دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مربای زردآلو

مواد لازم: زردآلوی تقریباً سفت ۲/۵ كیلو شكر ۱/۵ كیلو آب ۲ لیوان آبلیمو ۲ …

مربای کیوی

مواد لازم : کیوی یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم جوهر لیمو یک قاشق …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *