صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / ته چین کشمش و لپه

ته چین کشمش و لپه

📍ته چین کشمش و لپه  یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.


✏️مواد لازم:

🔸برنج ۳ پیمانه

🔸سینه مرغ ۸۰۰ گرم

🔸کشمش پلویی یک دوم پیمانه

🔸لپه یک دوم پیمانه

🔸تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

🔸ماست چکیده ترش ۳۰۰ گرم

🔸پیاز ۱ عدد

🔸زعفران و نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

♨️طرز تهیه:

🔹برنج رو بشویید و خیس کنید، و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید. لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید.

🔹پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید، وقتی مرغ تفت خورد، کمی زعفران، نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش‌ریش کنید. کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید.

🔹در یک کاسه، تخم مرغ‌ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

🔹حالا در یک قابلمه مورد نظر، کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید، حالا مرغ‌های ریش‌ریش شده، یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *